
O MNIE
Mimo młodego wieku, na który cały czas mam nadzieję, że wyglądam, już prawie 20 lat pomagam zmieniać nawyki żywieniowe i masę ciała osobom, które nie chcą wychodzić z mitycznej strefy komfortu. Jestem pewna, że każdy może, jeść ile chce i przy tym ważyć ile chce. Dodatkowo mogę nie tylko to udowodnić, ale również jestem wstanie tego nauczyć.
Jestem doktorem w dziedzinie nauk medycznych i nauk o zdrowiu, w dyscyplinie nauk o kulturze fizycznej. Łączę pracę dietetyka klinicznego i sportowego, przyjmuję w gabinecie we Wrocławiu oraz online.
Ponieważ moją misją jest zmieniać świat, a mam ograniczone moce przerobowe to postanowiłam zarażać moim podejściem drogą mózgowo-rdzeniową i zostałam wykładowcą akademickim. Prowadzę również szkolenia dla dietetyków oraz warsztaty i wykłady dla firm.
W wolnych chwilach piszę artykuły naukowe, aby powoli zbierać dorobek do habilitacji oraz popularnonaukowe, aby móc czasami coś doprawić szczyptą ironii.
Od ponad 17 lat jestem dietetykiem w cateringu dietetycznym Sztuka Jedzenia specjalizującym się w przygotowywaniu personalizowanych diet z dostawą do domu. Przychodzę z pomocą tym, którzy nie lubią wyrzucać jedzenia, za które płacą. U nas diety są układane z uwzględnieniem preferencji smakowych, poza tym zawsze są skuteczne.
Prywatnie jestem biegającą maratony mamą i żoną – wszystko to robię po swojemu, pozostając rzecz jasna w strefie komfortu.